اکوآرک

ورق کامپوزیت پلی استر یا پی وی دی اف

نمای کامپوزیت
همزمان با رشد فناوری , مصالحی جدید که تا پیش از این وجود خارجی نداشته اند, پای به عرصه گذارده اند که یکی از متداولترین آنها قطعاتی ترکیبی از جنس آلومینیوم و مواد عالی و کانی گوناگون می باشد.اصطلاحا به این قطعات کامپوزیت پانل گفته می شود. یکی از ویژگی های برجسته در نمای کامپوزیت سبک بودن آن برای ساختمان است.کاهش وزن ساختمان باعث کاهش نیروی برش پایه و در نتیجه کاهش نیروی زلزله در محاسبات سازه ای می گردد. در نتیجه این امر المان های سازه ای اقتصادی تر و بهینه تر طراحی می شود که علاوه بر کاهش آسیب های ناشی از وقوع زمین لرزه , مقاطع سازه ای را سبک تر می گرداند. همچنین برای اجرا ورق های کامپوزیت آلومینیوم یک اسکلت فلزی به ساختمان نصب می شود که نمی توان تاثیر مطلوب آن را به عنوان میان قاب نادیده گرفت . میان قاب ها همان دیوارهای بیرونی و داخلی ساختمان هستند که در سازه های فولادی و بتنی نقش جدا کننده های ساختمان را بر عهده دارند و می توانند در افزایش سختی جانبی سازه موثر باشند.از آنجا که هرمترمربع ورق کامپوزیت آلومینیوم فقط حدود 5 کیلوگرم وزن دارد , این ماده جزء مصالح سبک ساختمانی محسوب می شود.ورق کامپوزیت 90 درصد سبک تر از سیمان 70 درصد سبک تر از شیشه و 50درصد سبک تر از ورق آلومینیوم معمولی است.

این ورق همچنین در برابر تغییرات آب و هوایی , اشعه ماوراء بنفش و شرایط اسیدی و قلیایی قوی,آلودگی ها , خوردگی و رنگ پریدگی مقاوم است و سالها بدون تغییر, خواص ظاهری و فنی خود را حفظ می کند.انعطاف پذیری آن عالیست و امکان تغییر شکل به هر فرم را دارد.عایق صوت,حرارت ,رطوبت و امواج الکترو مغناطیس است و در صورت نیاز به راحتی می توان آن را عوض کرد. سرعت در اجرای نما , تنوع رنگ و استفاده در ابعاد بزرگ از مزایای این محصول است.
به دلایل ذکر شده طی سالیان اخیر مناسب ترین و در دسترس ترین راه حل جهت نوسازی نمای بناهای قدیمی و انتقال جلوه ای جدید به آن, استفاده ازورق های کامپوزیت پانل است.
ترکیبات
ورق کامپوزیت آلومینیوم , ماده ای است که از دولایه آلومینیوم و یک لایه پلاستیک پلی اتیلن و یا پلی استایرن است. این سه لایه به وسیله چسب پلیمری به هم متصل می شوند.ضخامت دو لایه آلوومینیوم مساویست وبین 3, 0تا 5 , 0ملیمتری بیشتر نمی شود.ابعاد این محصول می تواند بسیار متغییر باشد,اما متداول ترین اندازه آن را 3200 در12500 میلیمتر مربع می توان برآورد کرد.در اجرای این نوع نما یک لایه از ورق کامپوزیت روی سطح نماست. قابلیت پذیرش رنگ ها و طرح های مختلف را دارد و با توجه ب نوع کاربری نمای داخلی یا نمای خارجی رزین های متفاوتی را روی آن اجرا می کنند.در لایه پشتی نیز یک لایه رنگ پلی استر می خورد.ورق های آلومینیوم کامپوزیت را می توان به شکل انواع سنگ و چوب هم اجرا کرد.

انواع آلومینیوم کامپوزیت

پلی استر

پی وی دی اف(PDF)

نانو پی دی اف(Nano-PDF)

پلی استر:ساده ترین روش اجرای رنگ روی لایه آلومینیومی است.در این روش رنگ بدون هیچ لایه محافظی روی لایه آلومنیوم اجرا می شود.این نوع ورق در مقابل شرایط جوی و نور خورشید آسیب پذیر می باشد بنابراین بهتر است از این ورق در محیط های بسته مانند دکوراسیون داخلی و نمای داخلی استفاده شود.

پی وی دی اف:نوعی پوشش است که به دلیل داشتن لایه پلیمری و عنصرفلوئور از رنگ سطح ورق محافظت می کند و در برابر شرایط جوی,نور خورشید, شرایط اسیدی مقاوم است.قبل از اینکه رزین پی وی دی اف روی سطح ورق آلومینیوم اجرا شود یک لایه رنگ آستر از نوع پلی اورتان روی ورق زده شده سپس لایه رنگ به آن اضافه می شود.

نانو پی دی اف:دراین پوشش علاوه بردو لایه ای که در پی دی اف به بکار می رود یک لایه سوم هم روی رزین پی وی دی اف می خورد که از نظر ساختار مولکولی با زرین های عادی متفاوت است.فاصله مولکولی در این پوشش توسط تکنولوژی نانو کم می شود.در نتیجه ورق, آلودگی های محیطی از قبیل گردو غبار و ذرات روغنی معلق در فضا را جذب نمی کند.

%
0
کیفیت اجرای کار
0
مشتریان راضی
0
پروژه های خارجی
0
پروژه های داخلی

کافیست با ما در تماس باشید !

تماس با ما

برای ارتباط با ما کافیست روی دکمه زیر کلیک کنید.

خروج از نسخه موبایل